Love, peace and understanding

Det sägs att ju mer man övar inför en presentation, desto mer säker blir man och nervosisteten sjunker. Det sägs också att ju fler presentationer man utför desto bättre blir det, att man blir mindre nervös med tiden. Men så är det icke för mig. Lite lustigt, men nervositeten blir mer påtaglig för varje presentation jag gör. 
 
Men igår hade jag sista presentationen för hela höstterminen! Så nu kan jag andas ut och fokusera på pluggandet och mina betyg i kurserna jag ska läsa. Nu kan jag minska på den inre stressen. För att fira detta var det några tappra själar som tog med mig till studentpuben och gjorde min kväll. Det blev inte alltför mycket dricka och inte alltför sent men det blev ett glatt gäng och mycket kärlek ♥
 
 

Shopping

 
Toppar, Lace Back Top, Jeane Blush - NELLY.COM Toppar, Graph Top, Soaked in Luxury - NELLY.COM 
Toppar, SS Slogan Top, Lee Jeans - NELLY.COM Toppar, Animalistic Stinna Top, Vero Moda - NELLY.COM
 
Dessa 4 toppar från Nelly kom hem till mig idag! Jag håller på och byter ut min garderob sakta men säkert, nu när jag äntligen får pengar från CSN igen. Anledningen till att jag gör detta är för att de flesta av mina kläder har blivit för stora nu när jag gått ner en hel del i vikt. Och mina närmsta killkompisar har under sommaren kommenterat att de kan se min BH. Även om de säger så för att de tycker det är roligt att jag är pryd så har det etsat sig fast så pass hårt att jag nu gör mig av med alla mina linnen. Nu ska jag bara se om jag hittar någon som kanske vill ta över mina linnen, annars får jag ge bort dem till välgörenhet. No more boobs! 
 

RSS 2.0